hae-img

Nūhou

Pehea mākou e koho ai i ka pahu hōʻike LED me ka hoʻonui i ka maʻalahi, ka nani a me ka hōʻike

Q: He hui kukui hale mākou.Loaʻa iā mākou nā huahana kukui kūloko multi-sku kiʻekiʻe.ʻO kā mākou huahana LED he mea mālama i ka ikehu, pili kaiapuni a maikaʻi loa.Eia naʻe, ua loaʻa iā mākou kekahi mau pilikia ma ka hoʻonaʻauao mākeke a me ka hōʻike huahana.Loaʻa iā ʻoe nā manaʻo e hoʻomaikaʻi i ka ʻike o kā mākou huahana kukui i loko o ka hale kūʻai, e haʻi aku i nā pono huahana i nā mea kūʻai aku, a huki iā lākou e kūʻai i kā mākou huahana?

A: I ka hiki ʻana mai i ka hōʻike ʻana i nā huahana kukui LED, he mea nui ka hoʻolālā ʻana o ka hale hōʻikeʻike.Eia kekahi mau manaʻo no ka hoʻolālā hōʻikeʻike e hoʻonui i ka maʻalahi, ka nani a me ka hōʻike.

1. He kūpono ka hoʻonohonoho ʻana o ke keʻena hōʻikeʻike, i hiki i nā mea kūʻai ke nānā a hoʻohālikelike i nā huahana kukui LED o nā ʻano a me nā hana like ʻole.E hoʻohana i ka hoʻolālā hāmama a i ʻole nā ​​panela hōʻike ʻike maopopo i hiki i nā mea kūʻai ke nānā maʻalahi i nā huahana i loko o ka hale hōʻikeʻike a lawe iā lākou i waho no ka nānā pono ʻana.Eia kekahi, e noʻonoʻo e hoʻohana i nā hoʻolālā e like me nā huki huki a i ʻole nā ​​​​papa hōʻike ʻoniʻoni no nā loli wikiwiki a me nā hoʻoponopono o nā huahana i hōʻike ʻia.

ala (13)
ala (11)
ala (12)

2. ʻenehana pili akamai: e hoʻohana i ka ʻenehana pili akamai i ka hale hōʻikeʻike, e like me ka hōʻike ʻana i ka pale a i ʻole ka pale kikohoʻe, e hāʻawi i ka ʻike huahana hou aku, hōʻike hana a me ka loiloi mea hoʻohana.Hiki i nā mea kūʻai ke aʻo e pili ana i nā hiʻohiʻona huahana, nā kikoʻī, a me nā noi ma o ka touchscreen a i ʻole ka hana ma ka pale, hoʻonui i kā lākou ʻike kūʻai.Eia kekahi, i hui pū ʻia me ka loulou o ka ʻenehana interactive naʻauao a me nā kukui hōʻikeʻike, hiki ke hoʻomalu ʻia ka ʻōlinolino a me ka mahana kala o nā kukui i loko o ka hale hōʻikeʻike ma o ka hana paʻi paʻi e hōʻike i nā hopena kukui like ʻole.

ala (15)
kaʻa (14)

3. Nā pahu hōʻikeʻike maʻalahi a me nā kukui: E koho i nā pahu hōʻike maʻalahi a hiki ke hoʻololi ʻia a me nā kukui e hoʻokipa i nā huahana kukui LED o nā ʻano nui a me nā ʻano like ʻole.Hiki ke hoʻololi i ke kiʻekiʻe, ke kihi a me ka mālamalama o nā pahu hōʻikeʻike a me nā kukui e like me nā hiʻohiʻona o nā huahana e hōʻike i nā kikoʻī a me nā ʻano o nā huahana.E noʻonoʻo i nā mea hōʻike hiki ke hoʻohuli ʻia a hiki ke hoʻololi ʻia e hōʻike maikaʻi i nā kihi he nui a me nā hana o kāu huahana.

kuʻi (2)
ala (1)

4. Hōʻike paʻa a maʻemaʻe: e pale i ka hōʻike piha a me ka haunaele, a e hōʻoia i ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā huahana i loko o ka hale hōʻikeʻike.E ʻae i nā wahi hōʻike kūpono no kēlā me kēia huahana i hiki i nā mea kūʻai ke nānā maʻalahi a hoʻohālikelike i nā huahana kukui LED ʻē aʻe.E noʻonoʻo e hoʻohana i ka zoning a me nā ʻano hōʻike hui e hoʻokaʻawale a hōʻike i nā huahana e like me nā ʻano huahana, series a i ʻole nā ​​hana, i mea e hāʻawi ai i kahi ʻano hōʻike maʻalahi a maʻalahi hoʻi.

ala (4)
ala (3)

5. ʻIke huahana a me ka ʻike: E hāʻawi i ka ʻike maopopo a me ka ʻike no kēlā me kēia huahana kukui LED, me ka inoa o ka huahana, kikoʻī, nā hiʻohiʻona a me ke kumukūʻai, a me nā mea ʻē aʻe. hiki ke ʻike a hoʻomaopopo iā lākou.Eia kekahi, e noʻonoʻo e hoʻohana i nā code QR a i ʻole barcode e hiki i nā mea kūʻai ke nānā no ka ʻike kikoʻī hou aku a me nā koho kūʻai pūnaewele.

ala (5)

6. Hōʻike hiʻohiʻona noi: E hoʻonohonoho i kekahi mau hiʻohiʻona noiʻi o nā huahana kukui LED i loko o ka hale hōʻikeʻike, e like me ka hoʻohālikelike ʻana i nā hopena kukui o nā lumi like ʻole, e kōkua i nā mea kūʻai aku e hoʻomaopopo maikaʻi i ka noi a me ka hopena o ka huahana i ke kaiapuni maoli.E hoʻohui i nā mea hoʻonaninani kūpono a me nā mea hale e hana i nā hiʻohiʻona hōʻike nani a hana e hiki ai i nā mea kūʻai ke noʻonoʻo maikaʻi i ke ʻano o ka huahana i ko lākou home ponoʻī.

ala (6)
ala (7)
ala (8)
ala (10)
ala (9)

Ma ka hoʻohui ʻana i ka hoʻolālā hōʻikeʻike kūpono me ka ʻoihana i nā hoʻonā hōʻike, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka hoihoi o ka mea kūʻai aku i nā huahana kukui LED a haʻi i nā pono o kāu huahana.I ka manawa like, e hoʻopaʻa pono i ka hoʻolālā ʻana o ka hale hōʻikeʻike me kāu kiʻi hōʻailona a me ke kūlana huahana e kū i waho i ka mākeke hoʻokūkū a huki i nā mea kūʻai aku.

He kahua hana hale hōʻikeʻike ʻo Meixiang a me kahi hui noiʻi kūʻokoʻa kūʻokoʻa.Hoʻopaʻa mākou i ka hāʻawi ʻana i nā mea kūʻai aku i nā lawelawe hoʻoponopono hōʻikeʻike kiʻekiʻe a me nā hoʻonā hoʻolālā manuahi.No ke kūkākūkā a me nā pono ʻē aʻe, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

Hoʻokumu nā mea hōʻikeʻike Meixiang i nā hōʻike kūʻokoʻa a hana i nā hiki palena ʻole!


Ka manawa hoʻouna: Iune-19-2023

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: